<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Schibsted inn i Viaplay: – Dette kjøpet gir faktisk mening

Publisert 14. sep. 2023 kl. 13.48
Oppdatert 15. sep. 2023 klokken 14.39
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 106 ord
Schibsted + Viaplay = ?
14.09.2023 – Det er ikke ofte man ser så store oppkjøp i mediebransjen, sier Kampanje-redaktør Knut Kristian Hauger og peker på Telias oppkjøp av TV4 og Disoverys oppkjøp av TVNorge. Vi diskuterer hva Kristin Skogen Lund og Schibsted vil med det kriserammede streamingselskapet Viaplay - som de nå har sikret seg 10,1 prosent av. Er dette Skogen Lunds måte å sikre seg en plass rundt bordet når streamingspillet skal avgjøres?

Hva vil Schibsted og konsernsjef Kristin Skogen Lund med det kriserammede streamingselskapet Viaplay – som de nå har sikret seg 10,1 prosent av? Er dette Skogen Lunds måte å sikre seg en plass rundt bordet når streamingspillet skal avgjøres?

– Det er ikke ofte man ser så store oppkjøp i mediebransjen, sier Kampanje-redaktør Knut Kristian Hauger og peker på Telias oppkjøp av TV4 og Disoverys oppkjøp av TVNorge.

Han sier det «garantert» ligger verdier i Viaplay, og at Schibsted nå tar en posisjon der de er langt fremme i feltet.

– Sammenlignet med mye av det de har gjort av mindre venture-investeringer, synes jeg faktisk det kjøpet her gir mening.