<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Etterlengtet avklaring: Du kan kjøre V8 også etter 2025

Entusiastene skal fortsatt få kjøpe, kjøre og bruktimportere gunstige bensinbiler etter 2025, lover Ap og Høyre.

Publisert 8. sep. 2021 kl. 20.46
Oppdatert 13. sep. 2021 klokken 14.08
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 735 ord
PÅ SCENEN: Stortingsrepresentant Espen Barth Eide (Ap) på digitalkonferansen Fremtidens bilbransje. Barth Eide sier at det fortsatt skal være mulig å importere brukte fossilbiler i 2026. Spesielt om det er snakk om veteranbiler.  Foto: Andreas Drange Jensen

SE ALLE OPPTAKENE FRA FREMTIDENS BILBRANSJE HER.

Under digitalkonferansen Fremtidens bilbransje, som gikk av stabelen 9. og 10. september, snakket stortingsrepresentantene Espen Barth Eide (Ap) og Helge Orten (H) om deres respektive partiers planer for samferdselspolitikken. Der kommer begge partene med uttalelser som kan virke betryggende for de som liker å kjøre, kjøpe og importere raske bensinbiler og gamle veteraner.