<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Mer enn bare kineserne som bør bekymre Elon Musk

Er elbiler et fenomen for oppgangstider?

  Publisert 27. nov. 2023 kl. 18.40
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 42 ord
  Hybrid- og elbilprat: – Mer enn bare kinesere som bør bekymre Elon Musk
  27.11.2023 Er ikke hybrider bilbransjens svar på Minidisc likevel? Aksjekommentator Karl Johan Molnes og Mil-etter-Mil-programleder Marius Mørch-Larsen diskuterer bilbransjen, Kias nye elektriske super-SUV EV9 og om overgangen til elbil egentlig er noe som bare fungerer i en oppgangskonjunktur.

  Er ikke hybrider bilbransjens svar på Minidisc likevel? Aksjekommentator Karl Johan Molnes og Mil-etter-Mil-programleder Marius Mørch-Larsen diskuterer bilbransjen, Kias nye elektriske super-SUV kalt EV9 og om overgangen til elbil egentlig er noe som bare fungerer i en oppgangskonjunktur.

  Klippet er fra Børsmorgen 27.11.2023.