<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

James Bonds nye favorittbil

Med ny kunnskap fra Formel 1 har Aston Martin laget en ekstrem F1 Edition av sin Vantage. James Bond kunne ikke vært lykkeligere.

Publisert 2. sep. 2022 kl. 16.44
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord

Aston Martin har lenge vært kjent for å lage luksuriøse sportsbiler, men med Vantage F1 Edition jekker de funksjonen et hakk forbi formen med en diger hekkspoiler. Den kler kanskje ikke bilen veldig godt, men er du opptatt av økt marktrykk i høye hastigheter er du glad den er der.

Fronten med bredere leppe og såkalte winglets øker dessuten marktrykket foran, så er du opptatt av økt veigrep og reduserte rundetider vil du nyte godt av det også.

Flere krefter

Under panseret er V8-motoren trimmet og understellet strammet opp, mens girkassen og differensialen er tilpasset de økte kreftene.

Innvendig er noe av skinnet byttet ut med alcantara for mer friksjon i setene, mens resten består av karbon. Utformingen av førermiljøet er bare lekkert med god funksjonalitet.

Dermed vil skurkene slite enda mer med å ta James Bond til fange.