<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Når pris og plass er det eneste saliggjørende

Hvis pris og plass er viktige elbilkriterier, er det dumt å forbigå Maxus Euniq6. Rekkevidden er dessuten akseptabel, men nyttelast og kjøreegenskaper er det verre med.

Publisert 3. okt. 2022 kl. 14.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 93 ord
Hvis pris og plass er viktige elbilkriterier, er det dumt å forbigå Maxus Euniq6. Rekkevidden er dessuten akseptabel, men nyttelast og kjøreegenskapene er det verre med.

Maxus er allerede store i Norge med sine elektriske varebiler, men SUV-en Euniq6 vil trolig treffe mange personbilkunder også. spesielt de som er opptatt av pris.

Bilen er dessuten stor og har akseptabel rekkevidde, men den har noen ulemper også. Med forhjulsdrift er det ikke en ekte SUV slik nordmenn flest vil ha det, nyttelasten er beskjeden og kjøreegenskapene er ikke de beste.

Maxus euniq6 koster imidlertid ikke mer enn 399.900 kroner, så den foreslåtte momsgrensen på 500.000 kroner er langt unna, så du får mye bil for pengene.