<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
I klasse med Jay Leno
Ønsker du å være i klasse med tv-stjernen Jay Leno, kan du nå sikre deg en Bugatti 57 SC Atlantic 
Returnerer, men ikke for å vinne
70 år etter at den vant Goodwood 9-Hour race i 1952 returnerer denne Aston Martin DB3 igjen neste helg. Ikke for å vinne race, men å bli solgt.
Racer fra 1960 – med norsk historie
KØBENHAVN: Da racingserien Formula Junior ble introdusert i 1959, kastet nordmannen Kjell Qvale seg på og fikk utviklet en egen bil som ble bygd i over 20 eksemplarer.
Millionbiler i konkurranse: Ingen tittel henger høyere
Du får knapt en bedre amerikansk klassiker enn en Duesenberg Model J. Og med unikt Figoni Sports Torpedo-karosseri blir den en Pebble Beach-vinner.
Amerikaner med identitetskrise
Lincoln har lenge vært et merke med identitetskrise koblet med en usikker fremtid. 100 år etter at Ford overtok luksusbilmerket står det igjen ved en skillevei.
Prestisjekåring: I juryen sitter både Ralph Lauren og Jay Leno
Hvilken klassiker var den fineste i 2021? Det svaret kom i starten av Monterey Car Week: Brian Ross’ 1956 Ferarri 250 GT Berlinetta Competizione.
Nesten 100 år gamle: Setter bilene på skikkelig styrkeprøve
VARBERG, SVERIGE: De aller eldste bilene har også sine entusiaster. Andre helgen i august møttes 75 biler eldre enn 1925 for «Styrkprovet».