<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
TETTE DUELLER: Copenhagen Historic Grand Prix byr på heftig racing med tette dueller i svært ulikt maskineri, som her i klassen opp til 1965-modeller med både Ford Mustang og Falcon, samt en sverm Mini Cooper S og andre herlige modeller. FOTO: IVAR ENGERUD

Heftig racing i bygatene og prins bak rattet

KØBENHAVN, DANMARK: I over 25 år har København hatt historisk «Grand Prix». I år mer populært enn noen gang med nærmere 50.000 tilskuere til heftig racing i bygatene.

Publisert 19. aug. 2022 kl. 20.02
Oppdatert 19. aug. 2022 klokken 20.02
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 774 ord

Det var helt tilbake i 1996, da København var europeisk kulturby, at «Copenhagen Historic Grand Prix» ble en realitet, takket være Jaguar-importøren Ole Sommer. Siden har andre danske entusiaster tatt over stafettpinnen og gjort arrangementet til et fantastisk byrace med internasjonal deltagelse.