<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Dette utstyret må du ha når du kjøper ny bil

I denne ukens Mil etter mil - en podcast om bil svarer bil-gutta på spørsmål fra leserne.

  Publisert 18. feb. 2021 kl. 20.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 220 ord
  UTSTYR: Utstyrslista er lang hvis du bestiller ny bil, men hvilket utstyr bør du egentlig velge? Det prøver Håkon og Marius å svare på.  Foto: BMW

  Ivrige lyttere av Mil etter mil-podcasten og engasjerte bilentusiaster på Finansavisens Motor-siden på Facebook har sendt inn spørsmål til de to gutta i studio. Ett av spørsmålene er om det fortsatt er trygt å kjøpe dieselbil og det er også sendt inn spørsmål om bilkjøp og utstyr til ny bil. 

  Medprogramleder og Finansavisen Motor-journalist Håkon Sæbø trekker blant annet frem at han nylig har prøvekjørt helelektriske Polestar 2. Han mener det er en bil som gir godfølelse og at det er mye bil for pengene. Den er rett og slett et godt nybilkjøp. 

  Men hva er de beste dealene for tiden, hvilket utstyr må en ny bil egentlig ha og hvilke biler ser dyre ut? Det prøver Sæbø og Mørch Larsen å svare på i ukens episode. 

  Hør ukens episode – Spørretimen:

  En lytter lurer blant annet på hvilket ekstrautstyr man må ha og hva man fint klarer seg uten. 

  – BMWs Display Key og Night Vision trenger man ikke, mener bilekspert og podcastprogramleder Marius Mørch Larsen.

  – Jeg trenger heller ikke hengerfeste eller cruise-control med avstandsmåler, sier Sæbø, noe Mørch Larsen er sterkt uenig. 

  I tillegg diskuterer podcast-gutta hvilket ekstrautstyr man absolutt må ha med, som gode seter, stereoanlegg og lys, og hvor mye utstyr man egentlig trenger i en Porsche. 

  Hør forrige ukes episode – Back for good: