<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
FASTEST LAP: Lars Ekorness hadde en fantastisk Goodwood-helg i sin nydelige Mini i 2019, hvor han kjørte inn til sjetteplass i finalen og satte helgens beste rundetid. Foto: Ivar Engerud

Feier jubileum –  nordmann får eksklusiv invitasjon

Mini Cooper feirer 60 år i år, og i den anledning inviterer Goodwood Revival de 30 beste Mini-førerne til duell. Norske Lars Ekorness er blant de utvalgte.

Publisert 2. juni 2021 kl. 22.47
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 221 ord

Når du mottar en invitasjon som begynner med «Dear Lars» og slutter med en hilsen fra «The Duke of Richmond and Gordon» vet du at du har markert deg i historisk racing og er en del av «A-laget».

Beste rundetid

Det gjorde definitivt Lars Ekorness under det rene Mini-racet «Betty Richmond Trophy» på Goodwood Member’s Meeting i 2019. En innsats som definitivt ble lagt merke til av Goodwood-eieren.

Blant 60 toppreparerte biler og meget kvalifiserte førere var

PS: Husk å følge Finansavisen Motor på Facebook – der det alltid er spennende bildiskusjoner på gang!

han den raskeste av alle rundt den berømte banen og kjørte inn til en fantastisk flott sjetteplass i finalen, etter det engelskmennene beskrev som «an epic battle» på asfalten.

Ressurskrevende forberedelser

Nå har altså Ekorness blitt invitert på Goodwood Revival igjen, som én av 30 utvalgte til årets «John Whitmore Throphy». En invitasjon fra Goodwood er det fremste du kan få, så Ekorness satser på et enda bedre resultat i år.

Ekorness er ambassadør for Bilia Mini Skøyen, og det hjelper litt på et krevende budsjett mot en ny opptreden i det gode selskap.

Ny motor, kalt «RFR» (Rocket for Revival) er igangsatt, og det øvrige tekniske gjennomgås. Bilen blir nylakkert i «Goodwood Pale Blue» slik at den fremstår best mulig for Ekorness og en VIP-fører som skal velges ut senere.