<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Slik får du mest kjøreglede for pengene
VÅLERBANEN, ELVERUM: Ingenting slår kjøregleden ved å delta i billøp. I B-Zero Racing er investeringen liten, men avkastningen enorm.
«Verdens største firesylinder» er 50 år
MÜNCHEN, TYSKLAND: I 50 år har BMW-logoen tronet på toppen av det som er kalt verdens største firesylinder, det Karl Schwanzer-tegnede hovedkontoret i Petuelring 130.
Elektrisk dragrace: Porsche Taycan mot spinnvill elsykkel – hvem vinner?
Dragrace-banen på Gardermoen er blitt elektrisk. Porsche Taycan GTS må forsvare seg mot den ekstreme elsykkelen Zero SR/S, men hvilken er raskest?
Det desidert beste bilshowet på planeten
GOODWOOD HOUSE, ENGLAND: I løpet av snart tre tiår har Goodwood Festival of Speed blitt endret fra en motorsportshistorisk hagefest til det desidert beste bilshowet på planeten.
Sikter mot historiske billøp
Veteranen Arne Berg og nykommeren Christina Dobloug har ambisjoner om å delta i Goodwood Revival med legenden Ford Mustang.
Gjør racing tilgjengelig for alle
VESTBY: Mange drømmer om å bli racerbilsjåfør og RPC gjør det enklere og rimeligere, enten du vil konkurrere på bane eller i simulator.
Mer enn bare lek med døden
Erik Kjuus satser på ny deltagelse på Isle of Man, men veien dit har vært brokete, og veien der er mer enn normalt farlig.