<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
HÅPEFULLE: Både Christina Dobloug og Arne Berg har kjørt racing i hele sine voksne liv, og nå håper de å bli invitert til å kjøre sammen på Goodwood Revival i førstnevntes Ford Mustang. Foto: Andreas Scheel

Sikter mot historiske billøp

Veteranen Arne Berg og nykommeren Christina Dobloug har ambisjoner om å delta i Goodwood Revival med legenden Ford Mustang.

Publisert 27. mai 2022 kl. 19.05
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 684 ord

Å bli invitert av Lord March til å delta i de historiske løpene på Goodwood Revival i september er toppen av lykke og tonnevis av prestisje for alle som driver med historisk racing. For å bli invitert må du ha et kjent navn, en lang merittliste, en helt spesiell bil og en X-faktor.