<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
FESTFORESTILLING: Drifting er et veldig populært innslag på Goodwood Festival of Speed, og det blir ikke mye bedre enn når et par BMW M-modeller legger igjen et fett røkteppe foran godset med den gigantiske skulpturen i anledning M-jubileet. FOTO: IVAR ENGERUD

Det desidert beste bilshowet på planeten

GOODWOOD HOUSE, ENGLAND: I løpet av snart tre tiår har Goodwood Festival of Speed blitt endret fra en motorsportshistorisk hagefest til det desidert beste bilshowet på planeten.

Publisert 10. juli 2022 kl. 19.29
Lesetid: 6 minutter
Artikkellengde er 1309 ord

Hvis noen lurte på hvordan Goodwood Festival of Speed ville komme ut igjen på den andre siden av pandemien, er det korte svaret «bedre enn noen gang». Aldri siden den spede starten i 1993 har festivalen vært mer relevant i sin tid.