<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

KMC Properties fikk tilbud om refinansiering

En bank har kommet med tilbud om refinansiering av rundt 315 millioner av et obligasjonslån på 1.850 millioner kroner i KMC Properties.

Publisert 31. mars 2023 kl. 07.26
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord

 

KMC Properties har mottatt tilbud fra en bank for refinansiering av om lag 315 millioner kroner av selskapets obligasjonslån på 1.850 millioner kroner. Videre har selskapet mottatt indikative tilbud fra andre banker på rundt 750 millioner kroner, går det frem av en børsmelding fredag.

Videre er selskapet i aktive dialoger og due diligence-prosesser med banker og private långivere for det resterende beløpet i obligasjonen, som forfaller 11. desember 2023.

Selskapet forventer at den nye finansieringspakken som er nødvendig for å refinansiere obligasjonen vil være etablert ved utgangen av andre kvartal 2023 og at den vektede gjennomsnittlige renten for den nye finansieringen vil være i området 300-330 basispunkter pluss flytende rente (3-måneders Nibor, 3-måneders Euribor, 3-måneders Stibor eller 3-måneders dansk Ibor).

(TDN Direkt)