<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skal kjøpe eiendom for milliarder

  Publisert 25. mai 2023 kl. 15.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 68 ord
  Skal kjøpe eiendom for milliarder
  25.05.2023 NREP lanserte et eiendomsfond med rundt 40 milliarder kroner torsdag. Selskapet har allerede begynt å kjøpe mer eiendom i Oslo og nå skal det investeres titalls milliarder i norsk næringseiendom. Men hva er det som er interessant med norsk næringseiendom nå, og hvor kommer pengene fra? Norgessjef Jens Petter Hagen forklart mer i Økonominyhetene torsdag.

  NREP lanserte et eiendomsfond på 40 milliarder kroner torsdag. Selskapet har allerede begynt å kjøpe mer eiendom i Oslo og nå skal det investeres flere milliarder i norsk næringseiendom. 

  Men hva er det som er interessant med norsk næringseiendom nå? Norgessjef Jens Petter Hagen forklart mer i Økonominyhetene torsdag. Han vil heller ikke bli overrasket om porteføljen på 11-12 milliarder blir tredoblet i løpet av noen år.