<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Eiendomspanelet øyner lysere tider: – Aktiviteten har tatt seg opp
Vinteren var på sitt mest snørike da panelet samlet seg på nybygde Vertikal Nydalen i midten av februar, men til tross for lavt skydekke og sterkt økende brøytekanter var stemningen vesentlig lettere enn da panelet møttes på en vindstille og solfylt Sommerro-takterrasse i fjor sommer. – Kanskje vi kan ta frem solbrillene igjen snart, om utviklingen fortsetter i en lysere retning, mener Peter Malling, som påpeker at absolutt ingen i eiendomsbransjen trengte solbriller i fjor. Paneldeltakerne fikk også brynet seg på noen spørsmål som ikke omhandler yield, leienivåer eller transaksjonsmarkedet. For hvorfor solgte egentlig Kjell Inge Røkke seg ut av Nydalen? Har de store private eiendomsaktørene blitt
+ mer
Kapitals eiendomspanel: Fra venstre er Peter T. Malling (styreleder Malling & Co), Roar Sandnes (partner Akershus Eiendom), Andreas Jul Røsjø (adm.dir. Møller Eiendom) og Ida Aall Gram (adm.dir. Aspelin Ramm). Foto: Thomas Bjørnflaten

Roar Sandnes: – Røkke sa det var den verste dagen i hans liv

– Vi ser litt lysere tider i møte. Om ikke med en gang, så tror vi på en bedring i market utover i 2024 og kanskje da mot slutten, sier Peter T. Malling. 

Publisert 14. mars 2024 kl. 09.18
Oppdatert 14. mars 2024 klokken 10.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 29 ord

Kapital har samlet Kapitals eiendomspanel som tar temperaturen på markedet for næringseiendom og spår utviklingen neste halvår.

Les hele saken her: