<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Norge bidrar med milliardstøtte for å bekjempe klimaendringer
Flere av verdens rikeste land skal frivillig bidra med totalt 120 milliarder kroner til å stanse klimaendringer og andre globale utfordringer
Utviklet av Ferrari-arving – så mye må du ut med
Piero Lardi Ferrari (78) har vært med på å utvikle Riva 82 Diva, en flybridge-yacht til snaue 90 millioner kroner. Vel og merke om man velger å registrere den i Norge.
Hamas vil ut av Qatar
Treg fremgang i fredsforhandlingene har irritert både Hamas og Qatar. Nå vurderer terroristorganisasjonen å flytte ut av landet.
– Langt unna nye renteøkninger
Vedvarende inflasjon har fått flere til å peke på renteheving istedenfor rentekutt. Nordea-strategene Erik Bruce og Joachim Bernhardsen mener vi er langt unna et slikt scenario.
Kristian (35): Tjener millioner på advokater i tidsnød
Kristian Djuve tjener fett på salg av ferdigregistrerte aksjeselskaper. På to år har selskapet hans gitt 28 millioner kroner i inntekter og 15 millioner i utbytter.
Kryptobørsen kutter prisene før bitcoin-halvering
Kryptobørsen K33 tar grep for å vinne kryptotradernes interesse. – I Norge er Firi markedsleder, men vi tror vi kan være en sterk utfordrer, sier K33-sjefen Torbjørn Bull Jenssen. 
Tesla kutter prisene
Tesla gjennomfører nye priskutt på selskapets bilmodeller.