<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Han hadde et gründerforsøk før han startet OneCall hjemme på kjøkkenet i Asker med sin datter på kundeservice. De første kundene hadde bestilt feil. Men så tok det av og OneCall ble landets tredje største operatør etter Telenor og Telia. Redigering: Lotta Kirsebom
+ mer
Foto: Hilde Oreld

OneCall-gründeren utfordrer mobilmarkedet igjen

Øistein Eriksen (68) bygger opp et nytt mobilselskap med rimelige leietelefoner med garantert batterilevetid og slettet innhold.

Publisert 3. des. 2020 kl. 13.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord

Han hadde et gründerforsøk før han startet OneCall hjemme på kjøkkenet i Asker. Datteren fikk jobben som kundeservice. De første «kundene» var feilbestillinger. Men så tok det av og OneCall ble landets tredje største operatør etter Telia og Telenor.

I denne episoden av Veien hit forteller Eriksen hvordan han klarte å skape en stor merkevare i et gigantisk marked. Etter 15 år i OneCall ga han seg. Men han skulle ikke bli pensjonist, og i hvert fall aldri starte et nytt mobilselskap. Tre år senere har han gjort nettopp det...

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på veienhit@finansavisen.no

Lytt til Veien hit på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.