<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Atle Minothi i Arcus er verdens eneste ambassadør for akevitt
Atle Minothi er verdens eneste akevittambassadør. Han avslører et par enkle triks som garantert løfter akevitten til helt nye høyder. Redigering: Lotta Kirsebom
+ mer

Trikset for å få akevitten til å smake mye bedre

Atle Minothi er verdens eneste akevittambassadør. Han avslører et par enkle triks som garantert løfter akevitten til helt nye høyder.

Publisert 10. des. 2020 kl. 11.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 176 ord

– Hadde du drukket en slurk rødvin som shot, hadde du fått deg en ubehagelig overraskelse, sier akevittambassadør Atle Minothi i Arcus.

For her handler det om alt fra temperatur og form på glasset til hvilken type akevitt som passer til hva, hvordan gin&tonic skal vike unna til fordel for akevitt&tonic, og hvordan rekrutteringen til Løiten og Gammel Opland må foregå på helt nye måter.

I denne episoden av podden «Veien hit» snakker han om alt fra akevittens historie, hvordan Gildes juleakevitt reddet den norske akevittens eksistens og hvordan akevitten skal - og ikke skal - drikkes for å få maksimalt ut av den, både på julaften og ellers i året. 

Minothi kommer også med tips til helt nye måter å konsumere akevitt på, gjerne sommerstid, også for dem som i utgangspunktet overhodet ikke liker smaken av akevitt.

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på veienhit@finansavisen.no

Lytt til Veien hit på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.