<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Førjulsrally og kjøpssignaler i tre utbombede aksjer
Nykode, Vistin og Lytix har utløst flere kjøpsignal den siste uken. 10-års renten stupte videre og har falt 26 prosent fra toppen. Kan det være mer å gå på?
Har Telenor nådd bunnen og hvor langt kan 10-års rentene falle?
10-års rentene falt kraftig, mens fallet i hovedindeksen sist uke kan ha vært forbigående. Er Telenor nær bunnen, etter et fall på over 50 prosent fra toppen? 
Søndagens aksjetips med nytt kjøpssignal i Flex LNG
Flex LNG har steget nesten 900 prosent siden coronakrakket. Kan det virkelig være mer å gå på? Og kan hovedindeksen fortsette oppgangen kommende uke?
Frontline faller og tester teknisk støtte
Frontline faller og tester viktig teknisk støtte torsdag. 10-årsrenten har falt kraftig de siste ukene. Dette er de viktige nivåene i aksjen og den lange renten nå.
Slakter kursmål med ny analytiker
Fearnley har byttet aksjeanalytiker. Det er nok til at meglerhuset halshugger kursmålet på shippingaksjen.
Søndagens aksjetips med tre vendepunkt og et viktig støttenivå
Hovedindeksen falt 1,7 prosent sist uke, men det er ikke sikkert fallet er over. Hva med REC Silicon, Equinor og TGS, som alle tre har falt tungt? Og hva med Aker Horizons?
Ser mer oppside i Fredriksen-selskap
På en måned har John Fredriksens Noram Drilling steget 50 prosent på børsen, men Pareto Securities ser mer oppside og oppjusterer kursmålet.