<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Oslo Børs faller til kritisk nivå

Publisert 19. sep. 2022 kl. 09.50
Oppdatert 19. sep. 2022 klokken 09.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 74 ord
19.09.2022 Børsåpningen mandag 19. september ble preget av utviklingen på børsene i Asia mandag morgen, og kom i kjølvannet av et fall på 4,8 - 5,5 prosent for de toneangivende indeksene på børsene i New York i forrige uke. Teknisk analyse av Hydro, Equinor, hovedindeksen på Oslo Børs og S&P 500 viser at det er etablert vendepunktsformasjoner som kan signalisere videre fall.

Børsåpningen mandag 19. september ble preget av utviklingen på børsene i Asia mandag morgen, og ikke minst fallet på 4,8 - 5,5 prosent for de toneangivende indeksene på børsene i New York i forrige uke.

Vår Energi falt kraftig etter å ha meldt at Balder X blir dobbelt så dyrt som tidligere anslått.

Teknisk analyse av Hydro, Equinor, hovedindeksen på Oslo Børs og S&P 500 viser at det er etablert vendepunktsformasjoner som kan signalisere videre fall.