<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Finansavisen skal ansette flere journalister

  Publisert 12. sep. 2019 kl. 12.54
  Oppdatert 12. sep. 2019 klokken 14.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 217 ord
  SATSER: Trygve Hegnar har slått sammen Finansavisen og Hegnar.no Foto: Ivan Kverme

  Hegnar Media har tatt et stort sprang, kanskje vår største satsing noensinne, ved at vi slår sammen Hegnar.no og Finansavisen til en publikasjon som heter Finansavisen no, skrev Trygve Hegnar på lederplass for to uker siden. 

  Bak det journalistiske produktet står 45 journalister, som er en stor stab i norsk presse.

  Alt er nå på nett

  Alt leserne tidligere fant på Hegnar.no, vil nå finnes under Finansavisen.no. 

  Hegnar understreker at papiravisen består, men at alt innholdet på papir nå også blir publisert på nett hver dag, med den viktige begrensning at papiravisens stoff, som aldri har vært bedre, blir liggende bak en betalingsmur.

  Hegnar forklarer at Finansavisen.no, løpende gjennom hele døgnet, vil publisere alt nytt innen finans og økonomi, og bak betalingsmuren kommer de artiklene leserne er vant til å finne og lese i papiravisen. 

  På fagsproget er Finansavisen nå også «plattformuavhengig», som vil si at leserne finner Finansavisen på papir, nett, e-avis, nyhetsbrev, podcast, Google Home, Instagram, Facebook og enda mer.

  Skal ansette flere journalister

  Knappe to uker etter sammenslåingen er det klart at Finansavisen skal ansette flere journalister. Det er både behov for flere «altspisende» nettjournalister og flere finansjournalister.

  Ifølge redaktør Steinar Grini trenger avisen flere journalister med økonomisk teft, stor arbeidskapasitet og en god penn. 

  Det skal også ansettes flere nettjournalister som skal dekke det meste innen økonomi, næringsliv, børs og finans.

  Se stillingsannonsen her