<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

BI går inn i innovasjonsselskap

Kongsberg Innovasjon og Handelshøyskolen BI vil dyrke frem flere norske eksportsuksesser gjennom satsing på skalering. 

Publisert 25. nov. 2020 kl. 19.51
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 600 ord
SATSER SAMMEN: Fra venstre: Amir Sasson (BI), Svein-Olav Torø, (Kongsberg Innovasjon), Inge Jan Henjesand (BI), og Erlend Fjøsna (Kongsberg Innovasjon) skal sammen hjelpe bedrifter med skalering. Foto: Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI går inn på eiersiden i Kongsberg Innovasjon, og blir akademisk partner i samarbeid for å styrke innovasjonsprosjekter og bedrifters internasjonale vekstmuligheter. Fra før er Kongsberg Gruppen, TechnipFMC, Kongsberg Automotive, Equinor og Dresser-Rand medeiere i Kongsberg Innovasjon.

– Gjennom dette partnerskapet kan vi bidra med kompetanse inn i forretningsutvikling og internasjonale satsinger, og på den måten styrke samspillet med norsk industri og ledende industrielle innovasjonsmiljøer i Norge og internasjonalt, sier Henjesand.