<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge

  Publisert 12. mai 2020 kl. 18.18
  Oppdatert 12. mai 2020 klokken 18.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 184 ord
  KONTORER: Sparebank 1 Nord-Norges kontorer i Leknes, Lofoten. Foto: Magnus Rørvik Skjølberg

  Liv Bortne Ulriksen har takket ja til å bli ny konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge på fast basis. Hun har fungert i rollen siden slutten av februar, og har jobbet i selskapet i 12 år. 

  Hun har i løpet av den siste tiden overbevist styret om at hun er den rette for jobben.

  – SpareBank 1 Nord-Norge har stått i flere stormer på en gang i den perioden Liv har ledet skuta. Blant annet har hun håndtert avtalen om nytt banksamarbeid på Helgeland, og hun har ledet konsernet i en særdeles tøff coronakrise. Måten hun har løst oppgavene på har overbevist oss om at hun er den beste kandidaten til å løfte konsernet videre, Styreleder Karl Eirik Schjøtt-Pedersen.

  Ulriksen har tidligere vært konserndirektør for kreditt og risikostyring. 

  – Å levere på de finansielle målene som til enhver tid gjelder vil selvsagt være en prioritet. Samtidig er jeg opptatt av å fortsette å bygge stein på stein. Konsernets kurs er stø og vi har en sterk posisjon i Nord-Norge. Jeg vil arbeide hardt for at vi skal fortsette den fine veksten vi har hatt de senere årene, sier Ulriksen selv.