<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skal granske Askim og Spydeberg Sparebank

I lys av Finansavisens avsløringer har styret i Askim og Spydeberg Sparebank fredag besluttet å engasjere BDO Advokater til å granske de faktiske omstendighetene.

Publisert 3. des. 2021 kl. 18.23
Oppdatert 3. des. 2021 klokken 18.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord

For å sikre en uavhengig og grundig vurdering av de forhold som er fremkommet i media, har styret fredag besluttet å engasjere BDO Advokater AS til å granske de faktiske omstendighetene. Banken orienterer Finanstilsynet løpende om saken, heter det i en børsmelding fredag kveld.

Det vises til meldingen «Oppdatering vedr. håndtering av påstander om banken i mediesaker» fra den 29. november 2021. 

Styret i Askim og Spydeberg Sparebank redegjorde i meldingen om arbeidet med å undersøke medieomtale av påstander om alvorlige forhold knyttet til banken. Det har hele veien vært viktig for styret i banken å gjennomføre en grundig og tillitsvekkende prosess. 

Det ble i meldingen redegjort for at styret i banken har engasjert rådgivningsselskapet BDO AS for å gjennomføre en ekstern gjennomgang av bankens regler og rutiner for internkontroll.