<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

JP Morgan ansetter ukrainske flykninger

Den amerikanske storbanken JP Morgan skal ansette 50 ukrainske flykninger til kontoret sitt Warszawa.

  Publisert 13. juni 2022 kl. 13.14
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 151 ord
  ANSETTER: JPMorgan Chase & Co. i Polen skal ansette 50 flyktninger som en del av storbankens bredere humanitære støtte til Ukraina. Foto: Bloomberg

  JP Morgan Chase & Co. sier de vil ansette opptil 50 flykninger på kontoret deres i Warszawa, som et ledd i bankens bredere humanitære støtte til Ukraina. Det opplyser en talsperson for banken mandag. 

  Den amerikanske banken planlegger å trene opp de nye ansatte til å kunne jobbe innen økonomi, HR og drift, i tillegg til å skulle hjelpe dem med å finne bolig og få barnepass hvor det er nødvending, skriver Bloomberg. 

  Ukrainere som allerede oppholder seg i Polen skal etter meldingene som har kommet allerede ha begynt å søke på stillingene i JP Morgan. 

  Ifølge notater Bloomberg har fått tilgang til har også banken planer om å en økonomisk pakke på 10 milliarder dollar som skal komme Ukraina til gode på ulike måter.

  Per dags dato har JP Morgan rundt 1.000 ansatte i Polen, og de ukrainske flykningene skal i første omgang bli ansatt for en periode på 12 måneder.