<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SBanken hever rentene

Den nye renten trer i kraft fra i dag, mens eksisterende lån får beholde den gamle renten til 12. august.

Publisert 30. juni 2022 kl. 09.38
Oppdatert 30. juni 2022 klokken 09.44
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 113 ord
HEVER RENTENE: Øyvind Thomassen, adm. direktør i SBanken. SBanken

SBanken hever rentene på innskudd og boliglån med inntil 0,50 prosentpoeng.

Dette kommer frem i en pressemelding fra selskapet torsdag.

Den nye renten trer i kraft fra og med torsdag 30. juni for nye, mens eksisterende boliglånskunder beholder den gamle renten inntil 12. august. Unntaket er rammelån, der både nye og eksisterende lån beholder den gamle renten frem til 12. august.

- Vår beste effektive rente etter endringen blir 2,44 prosent for både boliglån og rammelån. I første halvår av 2022 har vi fått mange nye boliglånskunder. Med gebyrfrie boliglån og attraktive priser tror vi at mange velger å flytte lånet til oss når boliglånsrenten sannsynligvis fortsetter å øke, sier Øyvind Thomassen, adm. direktør i Sbanken.