<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Britisk luksus-SUV i ny drakt

Bentley pusser opp modellen som står for 80 prosent av Bentley-salget i Norge.

  Publisert 20. juli 2020 kl. 11.48
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 184 ord
  Bentley Bentayga 2020. Foto: Bentley

  Bentleys SUV Bentayga så dagens lys for første gang i 2015 og satte på mange måter standarden når det kom til store, høyreiste luksus-biler. 

  Nå har bilmerket fra Crewe i Storbritannia, som er underlagt Volkswagen-gruppen, børstet støv av modellen og gjort kosmetiske endringer både utenpå og inni. I tillegg kommer den med helt ny teknologi.

  NYE BAKLYKTER: Bentley har gjort endringer i hekken, blant annet med nytt design på baklyktene. Foto: Bentley

  Bentley opplyser at det har kommet med et helt nytt setedesign til Bentayga, samt at benplassen i baksetet har økt. Infotainment-systemet på 10,9 tommer er av siste generasjon og det er muligheter for både Apple CarPlay og Android Auto. 

  MEGET EKSKLUSIVT: Interiøret preges av håndsøm og kvalitetsskinn. Foto: Bentley

  V8-modellen er først ute med oppgraderingene og blir tilgjengelig i ny drakt fra august. Den vil leveres med 8 sylindere i v-form, og være på 4 liter, som gir 550 hestekrefter. Oppdaterte priser kommer også i august. 

  Bentley har så langt solgt 20 eksemplarer av bilen, og den mest populære modellen med hybrid drivlinje vil komme i ny variant sommeren 2021.