<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Polestar tilbakekaller 4.600 biler

Elbilprodusenten Polestar tilbakekaller 4.586 modeller av typen Polestar 2. 

  Publisert 29. okt. 2020 kl. 15.36
  Oppdatert 29. okt. 2020 klokken 17.19
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 147 ord
  TILBAKEKALLER BILER: Polestar har funnet flere feil i sin modell Polestar 2. Her sammen med Tesla Model 3 (t.h).  Foto: Håkon Sæbø

  Tilbakekallingen skjer som følge av feil i energioverføringen fra batteriet til motoren. Dette gjelder 4.586 biler som allerede er levert til kunder. Det skriver Polestar i en epost til Finansavisen. 

  Polestar ønsker også å oppdatere biler med et annet problem som relaterer til bilens elektriske kjølesystem. Denne feilen gjelder færre biler, og særlig de første bilene som ble levert. Totalt er det 3.150 biler som er levert med denne feilen. 

  I følge elbilprodusenten vil feilen(e) kunne fikses ved et enkelt verkstedbesøk. Kunder vil fortløpende bli kontaktet fra mandag 2. november, skriver Polestar. Feilen kan også føre til forsinkelser i leveransen av nye biler, men disse bilene vil da som følge av forsinkelsen komme uten feilene som er beskrevet ovenfor. 

  Tilbakekallingen blir den andre på kort tid. For tre-fire uker siden tilbakekalte Polestar samtlige biler av den nye modellen.