<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny spiller mot det norske elbil-markedet

CTEK inntar det norske markedet med en ambisiøs vekstplan.

  Publisert 15. des. 2020 kl. 11.00
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 201 ord
  Cecilia Routledge, global direktør for CTEK Energy & Facility. Foto: CTEK

  Svenske CTEK er en ledende leverandør av pleie og vedlikehold av batterier til ulike kjøretøy. Det svenske selskapet er allerede etablert i det norske markedet innen ladeteknologi, og vil nå ta en posisjon innen elbil-lading, melder det i en pressemelding tirsdag. 

  Kjetil Hulbach, norsk salgssjef i CTEK. Foto: CTEK

  CTEK har en ambisiøs vekstplan og et ledd i denne er ansettelsen av den nye norske salgssjefen Kjetil Hulbach. Han har flere år bak seg innen e-mobilitet og ladeteknologi for elektriske kjøretøy i selskapet Schneider Electric.

  – Kjetil representerer en stor ressurs når vi satser på det norske elbil-markedet. Han har lang erfaring innenfor e-mobilitet, og kjenner godt til teknikken som kreves av en god ladestasjon og ladeanlegg, uttaler Cecilia Routledge, global direktør for CTEK Energy & Facility, i pressemeldingen. 

  – Det norske elbilmarkedet er svært attraktivt, og vi er motiverte for å ta en tydelig posisjon, legger hun til. 

  Tidligere i år satset CTEK på elbil-lading i det britiske markedet, og selskapet går nå også inn i Nederland, som en del av en større europeisk ekspansjonsplan.

  CTEKs portefølje innen elbilsegmentet inkluderer alt fra bokser til hjemmelading, til større installasjoner for bedrifter, og kommersielle ladestasjoner med behov for lastbalansering, overvåking og betalingsløsninger. I tillegg gir CTEK teknisk support og kundeservice.