<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Les helgens FA Motor: Aston-SUV og lavpris-eTron

I helgens Motor kan du lese om hvordan bilbransjen driver lobbyisme for å heve vektgrensen på førerkortene, og så blir det blant annet test av Aston Martin DBX 707 og innstegsmodellen av Audi eTron GT. Hvor mye fres er det i den? Vi spør redaksjonssjef Andreas Scheel.

    Publisert 11. juni 2022 kl. 08.06
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 1 ord
    FA Motor: Aston-SUV og lavpris-eTron
    I helgens Motor kan du lese om hvordan bilbransjen driver lobbyisme for å heve vektgrensen på førerkortene, og så blir det blant annet test av Aston Martin DBX 707 og innstegsmodellen av Audi eTron GT. Hvor mye fres er det i den? Vi spør redaksjonssjef Andreas Scheel. 10.06.2022