<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Nikola og IVECO lanserer ny el-lastebil – og beta hydrogenlastebil

Nikola og IVECO skal samarbeide.

Publisert 19. sep. 2022 kl. 12.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
SAMARBEID: «Nikola Tre». Foto: Nikola

IVECO og Nikola Corporation lanserte mandag 19. september, el-lastebilen «Nikola Tre Battery Electric Vehicle» for det europeiske markedet og presenterte betaversjonen av brenselcelle-lastebilen «Nikola Tre Fuel Cell Electric Vehicle», på IAA Transportation 2022.

Bloomberg News viser i en artikkel til at Nikola bekrefter tidslinjen for selskapets hydrogenlastebil. Ifølge selskapets konsernsjef Michael Lohscheller vil Nikola begynne serieproduksjon av Tre FCEV-lastebilen i USA i andre halvår 2023, med oppstart av den europeiske versjonen tidlig i 2024.

– Du kan forvente at vi har lastebilene i Europa i begynnelsen av 2024, sier han, ifølge Bloomberg.

TDN Direkt