<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Anbefaler Jinhui

CAR gjør et nytt forsøk med kjøpsanbefaling på Jinhui.

Publisert 18. mars 2005 kl. 11.06
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord

Corporate Advice & Research anbefaler kjøp av Jinhui Shipping basert på teknisk analyse.- Sist Jinhui ble anbefalt var på bruddet over 34,50 som ikke holdt mål. Aksjen har etter dette korrigert kraftig tilbake og blitt oversolgt både på kort og mellomlang sikt, skriver CAR ifølge Stocklink.Til tross for dette har ikke aksjen gitt salg på glidende gjennomsnitter, og ligger fortsatt i den positive trendkanalen, så dette bør være en meget god anledning for å kjøpe aksjen, mener analyseselskapet.Det anbefales kjøp med kortsiktig kursmål 34,50 kroner.Jinhui stiger 2,9 prosent til 32,30 kroner.