<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Anbefaler tre aksjer

Meglerhus spår fest for bulkrederiene i 2005. Tre aksjer trekkes frem som gode kjøp.

Publisert 17. mars 2005 kl. 16.50
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 76 ord

Enskilda Securities ser for seg rekordrater i bulkmarkedet i år, skriver dn.no. Enskilda Securities ser for seg rekordrater i bulkmarkedet i år, skriver dn.no. - (..)- Det har vært et fantastisk år og et meget stramt marked, og vi tror sesongmessige topper vil skape rekordrater igjen i år, skriver shippinganalytikerne Ivar Larsen og Ole B. Stenhagen.Meglerhuset ser en god kjøpsmulighet for bulkrederiene som følger spotmarkedet, det vil si Jinhui Shipping, Golden Ocean, samt danske D/S Norden.