<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Får fem millioner

Data Respons forteller om millionavtale med et ledende norsk teknologiselskap.

Publisert 18. mars 2005 kl. 12.09
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 83 ord

Data Respons har inngått avtale med det som beskrives som et ledende norsk teknologiselskap. Det er snakk om en utviklingskontrakt for en kommunikasjonsløsning, og verdien er på fem millioner kroner. Data Respons har inngått avtale med det som beskrives som et ledende norsk teknologiselskap. Det er snakk om en utviklingskontrakt for en kommunikasjonsløsning, og verdien er på fem millioner kroner. Data Respons skal bidra i utvikling av en ny generasjon kommunikasjonssystemer for trafikk-kontroll. Løsningen har stort potensial i repetetive leveranser for begge parter.