<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Innsidehandel benektes

Den tidligere finansdirektøren i Reitan-gruppen avviser at han har gjort noe galt.

Publisert 23. mars 2005 kl. 06.16
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 73 ord

I går ble det kjent at Økokrim sikter tidligere finansdirektør John Thoresen i Reitan-gruppen for ulovlig innsidehandel med Sense-aksjer. ble det kjent at Økokrim sikter tidligere finansdirektør John Thoresen i Reitan-gruppen for ulovlig innsidehandel med Sense-aksjer. - Min klient mener det ikke er grunnlag for tiltalen, sier Thoresens advokat Olav Braathen til DN.Ifølge Braathen mener Thoresen at han ikke hadde informasjon som satte ham i en innsideposisjon på det tidspunktet han kjøpte aksjene.