<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Kursrally etter melding

Håkon Sæterøy i DiaGenics kommenterer dagens melding som sender aksjen til værs.

Publisert 22. mars 2005 kl. 13.41
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 146 ord

DiaGenic-aksjen stiger 25,1 prosent til 7,63 kroner etter at selskapet i morges offentliggjorde at det ville søke patentbeskyttelse i USA for diagnostisering av flere sykdommer enn det selskapet til nå først og fremst har satset på. DiaGenic-aksjen stiger 25,1 prosent til 7,63 kroner etter at selskapet i morges offentliggjorde at det ville søke patentbeskyttelse i USA for diagnostisering av flere sykdommer enn det selskapet til nå først og fremst har satset på. - Det dette først og fremst betyr for oss er at vi kan utvide patentene våre til å gjelde flere sykdommer. Det er meget viktig for oss som driver med patentbeskyttet teknologi at vi får bekreftelse fra andre uavhengige laboratorier slik som vi nå har fått, sier IR-ansvarlig og styreformann Håkon Sæterøy i DiaGenics til TDN Finans.Ifølge Sæterøy vil bekreftelsen gjøre det lettere for selskapet å forhandle frem avtaler med kommersielle og tekniske partnere.