<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Spår aksje opp 40 prosent

Orion Analyse kliner til og forteller kundene at Otrum-aksjen kan stige 40 prosent.

Publisert 17. mars 2005 kl. 12.22
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 78 ord

I dagens rapport fra Orion Analyse skriver analytikeren at han ser en oppside på 40 prosent i Otrum-aksjen. I dagens rapport fra Orion Analyse skriver analytikeren at han ser en oppside på 40 prosent i Otrum-aksjen. - Fremgang i hotellindustrien, store internasjonale ordrer og et betydelig oppgraderingspotensial vil trolig gjøre Otrum til en vekstmaskin i årene fremover. Vi opprettholder vår sterke kjøpsanbefaling og ser et potensial på rundt 40 prosent i aksjen på ett års sikt, skriver analytikeren.