<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Trangt for Opera-sjefen

Opera-sjef Jon S. von Tetzchner koser seg på økonomiklasse, selv om han er 195 cm. høy.

Publisert 23. mars 2005 kl. 09.54
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord

Utenriksminister Jan Petersen (H) uttalte i forrige uke at utenriksråd Bjarne Lindstrøms rådyre reiser på første klasse er et tegn på at han «prioriterer jobben». Ifølge en ringerunde TV 2 Nettavisen har gjennomført viser det seg at stadig flere toppledere i norske selskaper også flyr på økonomiklasse. Utenriksminister Jan Petersen (H) uttalte i forrige uke at utenriksråd Bjarne Lindstrøms rådyre reiser på første klasse er et tegn på at han «prioriterer jobben». Ifølge en ringerunde TV 2 Nettavisen har gjennomført viser det seg at stadig flere toppledere i norske selskaper også flyr på økonomiklasse. En av de økonomiorienterte topplederne er Jon Stephenson von Tetzchner, adm. direktør i nettleserselskapet Opera Software. Selv om han er 195 centimeter høy flyr han alltid på økonomiklasse.