<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Tvenge får nei

Kredittilsynet setter ned foten for Torstein Tvenges ønsker for Privatbanken.

Publisert 22. mars 2005 kl. 05.54
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 73 ord

Investor Torstein Tvenge har søkt Kredittilsynet om å få konvertere sine obligasjonslån i Privatbanken til aksjer. Det nekter tilsynet ham, ifølge DN.- Vår soleklare holdning er at dette har Torstein Tvenge ikke adgang til. Også kontofører vil se at dette ikke er kurant, sier seksjonssjef Kjell Arne Aasgaarden i Kredittilsynet ifølge avisen.Tvenge har i brev til tilsynet bedt om konverteringen. Dette vil gi investoren en eierandel et sted mellom 29 og 35 prosent.