<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fast-oppkjøp på skinner

Fast Search & Transfer sikrer emisjonsfullmakten for å kunne kjøpe opp Opticom.

Publisert 15. feb. 2006 kl. 15.28
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 70 ord

På dagens ekstraordinære generalforsamling i Fast Search & Transfer ble emisjonsfullmakten som er nødvendig for at selskapet skal kunne gjennomføre det varslede kjøpet av Opticom godkjent, skriver Reuters. På dagens ekstraordinære generalforsamling i Fast Search & Transfer ble emisjonsfullmakten som er nødvendig for at selskapet skal kunne gjennomføre det varslede kjøpet av Opticom godkjent, skriver Reuters. I skrivende stund omsettes Fast-aksjen for 23,60 kroner mens Opticom-aksjen omsettes for 138 kroner.