<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Godt Crew-nytt

Crew Gold Corporation melder om oppmuntrende boreresultater. (Oppdatert)

Publisert 10. feb. 2006 kl. 10.25
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 67 ord

Crew Gold Corporation har sendt ut en melding i forbindelse med Sikasso-prospektet. De foreløpige resultatene skal være "oppmuntrende". Det er avdekket ytterligere saprolittmineralisering nær overflaten. Crew Gold Corporation har sendt ut en melding i forbindelse med Sikasso-prospektet. De foreløpige resultatene skal være "oppmuntrende". Det er avdekket ytterligere saprolittmineralisering nær overflaten. De fleste hullene boret ved Camp de Base har ressursgrader over det nåværende anslagsnivået.Les hele meldingen her.