<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Goodtech reorganiserer

Goodtech selger Biovac til polakker, mens Fluidtec flyttes.

Publisert 16. feb. 2006 kl. 12.43
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 175 ord

Etter oppkjøpet av Cronus-gruppen gjennomfører den nye konsernledelsen i Goodtech de første endringene i organiseringen av virksomheten. Etter oppkjøpet av Cronus-gruppen gjennomfører den nye konsernledelsen i Goodtech de første endringene i organiseringen av virksomheten. Goodtech selger Biovac i Polen til ny polsk eier. Man ser at det ville kreve betydlig mer aktiv involvering for å oppnå ønskede resultater i det polske markedet. Biovac i Polen bytter navn og det opprettes samarbeidsavtale med Biovac i Norge.Fluidtec flyttes fra Sandefjord til Sørumsand, og samordnes med organisasjonen i Biovac og Cronus, noe som muliggjør en bemannings- og kostnadsreduksjon, samtidig som man får økt salgsaktiviteten.Hovedkontoret for Goodtech flyttes til Cronus` kontor i Oslo. Samkjøring av fellesfunksjoner medfører reduserte driftskostnader i konsernet totalt sett, og effektiviserer driften av selskapet. Kontoret i Sandefjord vil bli avviklet.Samordningen i Goodtech og Cronus organisasjonen vil gi positive effekter og reduserte driftskostnader i tiden fremover. Reorganiseringen av markedsaktiviteter forventes å gi omsetningsøkning fremover, heter det i en børsmelding.Disse tiltakene medfører engangskostnader som primært vil belastes fjerde kvartal i 2005, samt noe i første kvartal 2006.