<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Google truer Fast

Nylansering fra Google skal ifølge analytikere være alvorlig trussel for Autonomy og Fast.

Publisert 9. feb. 2006 kl. 16.07
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord

Analytiker Angela Ashenden hos Ovum i London mener enterprise search-markedet i ferd med "å ta av", og spår salget opp 21 prosent til 753 millioner dollar i 2006.Nå ser det ut som Google vil ha sin del av denne kaken. Med sin lite omtalte satsing skal de ifølge Ashenden og andre analytikere være en alvorlig trussel for Autonomy og Fast, skriver nettutgaven til International Herald Tribune ifølge Reuters. Nå ser det ut som Google vil ha sin del av denne kaken. Med sin lite omtalte satsing skal de ifølge Ashenden og andre analytikere være en alvorlig trussel for Autonomy og Fast, skriver nettutgaven til International Herald Tribune ifølge Reuters. - Google har anerkjent denne veksten og håper å underby spesialistene med sin Google Search Appliance, heter det blant annet.