<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nervøse investorer

Resultat-rushet gjør investorene nervøse. - Investorene straffer og belønner sterkere enn de har gjort tidligere, sier DnB NOR Markets analysesjef.

Publisert 11. feb. 2006 kl. 10.44
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 68 ord

DnB NOR Markets analysesjef Morten Jensen mener dagens investorer er "nervøse".- Vi har sett mye større kursutslag på rapporteringsdagen enn det som er vanlig. Investorene straffer og belønner sterkere enn de har gjort tidligere, sier Jensen ifølge DN.Skvetne investorer kan gi store utslag også i dagene som kommer. Neste uke er fullstappet av resultatpresentasjoner. Statoil, Norsk Hydro og flere av Aker-selskapene vil over helgen legge frem sine kvartalstall.