<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Pareto er helt rå

Pareto Securities-sjef Kristen Jacobsen og hans disipler tjente 17 mill. på tre timer.

Publisert 11. feb. 2006 kl. 09.12
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord

Finansvisen forteller at Pareto Securities tjente 17 millioner kroner på kun få timer etter børsslutt torsdag på å hente inn 543 millioner kroner til Tandberg Television. Meglerhuset er kjent som det råeste når det gjelder corporate-oppdrag innen olje- og offshorebransjen.Pareto startet arbeidet rett etter børsslutt torsdag, og tre timer senere var emisjonen fem ganger overtegnet.- Pareto er helt rå. Gutta der brukte under tre timer på å få inn tegninger for over 2,6 milliarder kroner til et IT-selskap som verdsettes til 8 milliarder kroner på børsen, sier en kilde ifølge avisen.