<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rødt på Oslo Børs

Statoil-aksjen tynger hovedindeksen mandag formiddag. Men det finnes andre tapere - og også noen vinnere.

Publisert 13. feb. 2006 kl. 11.45
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.30
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 282 ord

Oslo Børs har fått en dårlig start på uken. I øyeblikket er hovedindeksen ned 0,83 prosent til 352,09 poeng.Statoil la frem sine tall for 4. kvartal i dag, og markedet likte ikke helt det de så. Aksjen er ned 2,55 prosent til 172 kroner. Hydro og DNO faller hhv. 1,8 og 1,3 prosent.Flere andre resultatfremleggere enn Statoil må se seg straffet. Ignis er høyt oppe på taperlisten etter sine tall , med minus 3,5 prosent til 1,09 kroner. Bare Dynapel og Komplett faller mer - hhv. 4,5 og 3,85 prosent.Aker Kværner er ned 0,2 prosent etter å ha lagt frem sine tall for 4. kvartal . Aker faller 0,8 prosent, mens Aker American Shipping er et lyspunkt for Kjell Inge Røkke med en opptur på 4,35 prosent til 120 kroner.Blant tungvekterne trekker blant andre Sinvest og Telenor ned, med fall på hhv. 1,6 og 1,45 prosent. DnB Nor er ned 0,3 prosent. Frontline markerer seg positivt, med pluss 2,2 prosent. Det samme gjor Ekornes, som stiger 1,65 prosent etter tall.Vinnerlisten toppes av Questerre, som stiger 5,1 prosent. Opticom er opp 2,5 prosent etter meldingen om at selskapet vil plassere 48 millioner Fast-aksjer.Så langt er det omsatt verdipapirer for rundt 3.484 millioner kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.