<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stor interesse for Fast-aksjer

- Interessen har vært stor for å kjøpe Fast-aksjene som de siste dagene har vært lagt ut for salg, sier Robert Keith.

Publisert 15. feb. 2006 kl. 16.10
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord

- Interessen har vært stor for å kjøpe Fast-aksjene som de siste dagene har vært lagt ut for salg gjennom en såkalt bookbuilding, sier Fast-styremedlem Robert Keith til Reuters. - Interessen har vært stor for å kjøpe Fast-aksjene som de siste dagene har vært lagt ut for salg gjennom en såkalt bookbuilding, sier Fast-styremedlem Robert Keith til Reuters. Aksjene selges til kurs 23 kroner, som er 50 øre lavere enn aksjekursen onsdag ettermiddag. Om lag to tredeler av aksjene er plassert hos institusjonelle investorer i utlandet. Resten har DnB NOR Markets plassert i Norge, forteller Keith.