<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Styrelederen i DNO granskes av skattemyndighetene

Norske skattemyndigheter endevender forretningsimperiet til investoren og styrelederen i DNO, Berge Gerdt Larsen.

Publisert 9. feb. 2006 kl. 06.39
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 93 ord

Skattemyndighetene endevender Berge Gerdt Larsens forretningsimperium, melder DN idag. Det er private selskaper i Norge og utenlandske skatteparadis som er i søkelyset.Skattemyndighetene jobber etter det avisen erfarer med flere transaksjoner, både tilknyttet løpende drift hvor det mistenkes at beløp er ført ut av landet samt transaksjoner knyttet til aksjesalg. Myndighetene gransker også det som til nå har vært helt ukjente selskapsstrukturer i utlandet med sikte på å avklare tilknytning til Berge Gerdt Larsen og hans familie, ifølge avisen. Gerdt Larsen er mest kjent for sin rolle som storeier og styreleder i oljeselskapet DNO.