<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Sterk Pan Fish-rapport

- Underliggende ser dette ut til å være en meget sterk rapport, sier analytiker Tore Østby i Handelsbanken.

    Publisert 30. aug. 2006 kl. 14.48
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 143 ord

    - Underliggende ser dette ut til å være en meget sterk rapport, sier analytiker Tore Østby i Handelsbanken til Reuters.Også analytiker Samir Bendriss i ABG Sundal Collier mener utsiktene ser bra ut.- For det første er Marine Harvest godt i gang med resultatforbedringer. For det andre vil selskapet ha større spot-eksponering fremover, og dette vil slå positivt ut i andre halvår, sier Bendriss.Under kvartalspresentasjonen onsdag varslet selskapet fortsatt fokus på effektivisering, lavere kostnader og mulige oppkjøp frem i tid for videreforedlingsdelen.- Dette er gode nyheter fordi dette er et område som investorer tidligere ikke har tillagt stor verdi, sier Bendriss til Reuters.Som analytikerne HegnarOnline har snakket med tidligere i dag er også Østby rimelig trygg på at fusjonen vil bli gjennomført.- Selskapet må sannsynligvis selge seg ut av noe virksomhet i Skottland først, sier Østby og legger til at en fusjonsavklaring er viktig.