<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Islendinger kjøper NEMI

Due diligence gikk bra. Det betyr at islandske Tryggingamidstødin kjøper NEMI.

    Publisert 28. aug. 2006 kl. 08.56
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 86 ord

    NEMI opplyser at selsskapet er blitt informert om at det islandske forsikringsselskapet Tryggingamidstødin HF (TM) i tråd med tilbudsdokumentet har gjennomført due diligence med tilfredsstillende resultat. NEMI opplyser at selsskapet er blitt informert om at det islandske forsikringsselskapet Tryggingamidstødin HF (TM) i tråd med tilbudsdokumentet har gjennomført due diligence med tilfredsstillende resultat. TM meddeler at de umiddelbart vil erverve de 74,5 prosent av aksjene som har akseptert. TM vil fremme et pliktig tilbud på de resterende aksjene i løpet av kort tid, fremgår det av meldingen.